SON DAKİKA
Hava Durumu

GİZLİLİK POLİTİKASI

Haberin Günlüğü Gizlilik Politikası

1. Giriş

Bu gizlilik politikası,Haberin Günlüğü adlı mobil uygulamanın kullanıcı verilerini nasıl topladığını, kullandığını, paylaştığını ve sakladığını açıklamaktadır. Gizliliğiniz bizim için önemlidir ve bu nedenle kullanıcı verilerini korumak için gerekli tüm önlemleri almaktayız.

2. Toplanan Veriler

Uygulamamız, kullanıcıların IP adreslerini, bağlantı tarihini, saatini ve sistemde talep edilen sayfa bilgilerini kaydetmektedir. Bu veriler, sistem güvenliği ve kullanıcı problemlerinin çözümü amacıyla kullanılmakta olup, kişisel bilgilerle ilişkilendirilmemektedir.

Uygulamamız, kullanıcının e-posta adresi gibi iletişim bilgilerini toplar. Bu bilgiler, kullanıcı ile iletişim kurmak, üyelik onayları ve bilgi güncellemeleri gibi hizmetleri sağlamak amacıyla kullanılır.

3. Verilerin Kullanımı

Toplanan veriler, kullanıcı deneyimini geliştirmek, teknik sorunları çözmek ve sistem güvenliğini sağlamak amacıyla kullanılır. E-posta adresiniz, üyelik onayları, bilgi güncellemeleri ve gerektiğinde diğer önemli bilgiler için kullanılacaktır.

4. Verilerin Paylaşımı

Genel olarak, kişisel bilgiler üçüncü şahıslarla paylaşılmamaktadır. Ancak, yasaların gerektirdiği durumlarda ve yasal talepler doğrultusunda bu bilgiler devlet organlarına ve adalet makamlarına sunulabilir.

5. Verilerin Güvenliği

Kullanıcı verilerini korumak için gerekli tüm güvenlik önlemleri alınmıştır. Tüm kullanıcı hesapları şifre ile korunmaktadır ve şifreler yalnızca kayıtlı e-posta adreslerine gönderilmektedir. Güvenlik açığı tespit edilmesi durumunda gerekli önlemler hızla alınmaktadır.

6. Veri Saklama ve Silme

Kullanıcı verileri, gerektiği sürece saklanır ve kullanıcı talebi üzerine veya gereksiz hale geldiğinde silinir.

7. İletişim

Bu gizlilik politikası ile ilgili sorularınız varsa veya kişisel verilerinizle ilgili talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz: panel@haberyazilimi.com

8. Gizlilik Politikası Güncellemeleri

Bu gizlilik politikası, gerektiğinde güncellenebilir. Güncellemeler, kullanıcılarımıza bildirilir ve politikaların geçerli olduğu tarih açıkça belirtilir.


 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.