AHU TUĞBA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Amerika'nın Miami kentindeki evinde 1 Eylül’de yaşamını yitiren ve cenazesi uzun uğraşların ardından Türkiye'ye getirilen Ahu Tuğba, son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2024 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2024 17:05

ABD'de 1 Eylül'de hayatını kaybeden oyuncu Ahu Tuğba'nın cenazesiTeşvikiye Camii'ndeki namaz sonrası Zincirlikuyu mezarlığına defnedildi.

Oyuncu Ahu Tuğba, kızıyla beraber yaşadığı Amerika Birleşik Devletleri'nde 1 Eylül'de hayatını kaybetmiş, 27 günün ardından cenazesi dün İstanbul'a getirilmişti. Ahu Tuğba için ilk tören, Beyoğlu Atlas Sineması'nda yapıldı. Törene, Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin, Nuri AlçoSerpil Çakmaklı, birçok sanatçı ve sevenleri katıldı.

Törende konuşan Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin, şunları söyledi:

"Bir evlat olarak ne diyebilirim ki? Yani şov yapmaya gerek yok. Allah katında görevimizi yerine getirmek için buradayız. Sinemaya 40 yılın üzerinde emek veren bir kız çocuğu düşünün. Koşulsuzca sinemayı seven, ülkesini seven bir kız çocuğu. Onun için buradayız. Teşekkür ederim, konuşamıyorum affedin beni. Çünkü annemi kendi canımdan çok sevdiğim için. Allah'ın gücüne gitmesin, onu çok seviyorum, başka bir şey diyemiyorum."