OLDU MU DOKTOR OLDU MU?

Dr. Yusuf Maraşlı ve asistanı Akıncı 1 milyon 700 bin lirayı nasıl iç etti? Doktor Yusuf Maraşlı ve asistanı Sena Elest Akıncı 1 milyon 700 bin lirayı kimden ve nasıl dolandırdı?

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 17:51
Haberyazilimi.com

Doktor Yusuf Maraşlı, adı bizde saklı bir şirketin hissedarıdır. Sena Elest Akıncı da, Doktor Maraşlı’nın asistanıdır. Öyle “asistan” dediysek de hafife almayın lütfen. 31 Mart 2024 mahalli seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Akıncı, Doktor Maraşlı’yı her yönden asiste etmektedir. Zaten seçimlerde 20 küsur oy alarak asistanlığı dönünce Doktor Maraşlı’ya tamamen sarılır.  Doktor Yusuf Maraşlı,  olduğu şirketin hisselerini, 13.09.2024 tarihinde Ankara 67. Noterliği aracılığıyla 17197 yevmiye numaralı yazısıyla Abdulsamet Ataman’a devreder. 

Buraya kadar her şey normal. Oyun bundan sonra başlıyor.  Doktor Yusuf Maraşlı, şirketteki hisselerini devretmesine ve şirkette yetkisi bulunamamasına rağmen Abdulsamet ATAMN'ı dolandırıp değiştirdiği banka hesabının şifresini kullanarak asistanı Sena Elest AKINCI’nın hesabına 1 milyon 700 bin lirayı yollayarak, nitelikli dolandırıcılık suçunu işlemiştir. 

Şimdi hayat kurtarmak için yemin etmiş olan Doktor Yusuf Maraşlı’ya sesleniyoruz: Doktor Maraşlı dolandırıcılık yapmak mesleğine yakışıyor mu?  Şirket hakkında suç duyurusunda bulundu, zaten hakkın olmadığı halde çöktüğün bu parayı hukuk yoluyla senden alacak. Bunu bilmiyor muydun ki ismini kirletmek pahasına dolandırıcılık yaptın?